Lajme

Dhjetë profesionet me numrin më të madh të psikopatëve

Psikologu Kevin Dutton nga sektori i psikologjisë eksperimentale në Universitetin e Oxfordit ka bërë një “Hulumtim të madh britanik psikopatik” dhe ka zbuluar se...

Lajme ...

Lajme ....

Struktura etnike e llojeve të zejeve në Gjilan

Në Çarshi, ekzistonte edhe orientimi etnik e fetar ndaj disa llojeve të zejeve, pra zejet ndaheshin edhe në baza kombëtare. Siç shihet nga dokumentet,...

Zyrtarizohet Ushtria e Kosovës

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi ka nënshkruar sot tri ligjet që mundësojnë transformimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ushtri. Thaçi sot në prani...
- Advertisment -

Të popullarizuara

Culture

Lajme .....

Kim Kardashian akuzon Drake se kërcënoi familjen e saj

Vet Kim i është drejtuar drejtpërdrejt Drake dhe e ka paralajmëruar që të mos e kërcënojë famljen ose bashkëshortin e saj, duke thënë se...

Tetë vite dialog mes Kosovës e Serbisë, kush përfitoi?

Instituti EPIK (European Policy Institute of Kosovo) ka publikuar dy infografika rreth ndikimit të dialogut me Serbinë në njohje dhe përfitimet e dy vendeve...

Një vit burgim me kusht ndaj Ramadan Mujës

Gjykata e Gjilanit  ka shpallur sot verdiktin ndaj ish-kryetarit të Prizrenit, Ramadan Muja, dhe ish-zyrtarëve tjerë të kësaj komune të akuzuar bashkë me të...

Gjithçka gati për Testin Shtetëror të Maturës

Komisioni Shtetëror i Maturës ka bërë të gjitha përgatitjet e nevojshme për mbajtjen e testit të maturës, ku këtu hyjnë edhe përpilimi i pyetjeve...

‘Rrjedha Turke’ do të vihet në përdorim në vitin 2019

Projekti i tubacionit i cili do të bartë gazin natyror rus përmes Turqisë në Evropë, i quajtur si Rrjedha Turke, do të përfundojë në...

Lajme . . . . .