Ekonomi

Home Ekonomi

Kamenica do të bëhet me stacione hidrometrike dhe hidrometeorologjike

Ushtruesi i detyrës së ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH), Fatmir Matoshi, sot u takua me kryetarin e Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati,...

Klubi i Prodhuesve marrëveshje me Komunën e Kaçanikut për trajnime dhe punësimin e të...

Klubi i Prodhuesve të Kosovës (KPK) ka nënshkruar një marrëveshje të mirëkuptimit me Komunën e Kaçanikut për fillimin e implementimit të “Programit për Trajnimin...

Gjermania do të vazhdojë ndihmën për Kosovën në fushën e financave publike

Deputeti i Bundestagut gjerman, Volkmar Klein, ka shprehur gatishmërinë e shtetit të tij për thellimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit dhe ofrimin e ndihmës për...

Greva shpërfaq gjendjen e rëndë financiare të Postës së Kosovës

Punëtorët e Postës së Kosovës kanë hyrë në një grevë njëorëshe, si masë paralajmëruese për gjendjen në këtë kompani, e cila po përballet me...

Vazhdon të rritet çmimi i naftës së papërpunuar

Çmimi i naftës së papërpunuar vazhdon të rritet dhe aktualisht një fuçi nafte është duke u tregtuar me 74.80 dollarë. Libia më parë ka deklaruar...

Me kredi synohet shpëtimi i Telekomit nga falimentimi

Ka vite të tëra që gjendja në Telekomin e Kosovës, është jostabile. Kjo gjendje është si pasojë e borxheve të mëdha në të cilat...

OPEC-u pritet të rris prodhimin e naftës

Çmimi i naftës së papërpunuar u rikthye në vlerën prej 65.11 dollarësh për fuçi, por rritja e prodhimit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës...

Për tre muaj Kosova ka importuar 119.2 GWh, kurse ka eksportuar 106.4 GWh energji...

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Bilancin i Energjisë” për TM1 2018. Në këtë publikim janë prezantuar të dhënat mbi prodhimin e...

Recent Posts