Fashion

Home Fashion

Rita Ora frymëzohet nga Michael Jackson dhe Madonna

Rita Ora është ndër këngëtaret më të suksesshme shqiptare në rrafshin ndërkombëtare. Ajo po vazhdon me sukses të mbajë koncerte dhe do të sjell këngë...

Recent Posts