Shëndetësi

Home Shëndetësi

Proshuta, salsiçet dhe suxhuku, të rrezikshme për jetën

Një studim i madh ka zbuluar se nëse në menynë tuaj të ushqimeve keni shumë produkte të përpunuara të mishit, si proshuta, salsiçet dhe...

Rreziqet shëndetësore që i sjell mungesa e rrezeve të diellit

Jemi duke u futur në atë periudhën e vitit ku parimisht shndërrohemi në “krijesa të natës”. Dhe kjo nuk ka të bëjë me atë se...

Pse ndryshimi i orës sot gjatë natës mund të na bëjë keq?

Me kthimin e kohës standarde, efektet e ndryshimit të kohës ndjehen, dhe jo pozitivisht! Si çdo vit, ju nuk mund t’i shpëtoni kthimit të orës...

Me siguri jeni duke i pastruar dhëmbët në mënyrë të gabuar: Kështu duhet mbajtur...

Pastrimi i rregullt i dhëmbëve ju ndihmon ta mirëmbani një higjienë të shëndetshme orale, por gjithashtu edhe një zemër të shëndetshme. Megjithatë, edhe nëse keni...

Dy receta shumë efikase për të kuruar herpesin gjenital

Herpesi gjenital është një sëmundje seksualisht e transmetueshme nga e cila personi i prekur kontaminohet përmes sekrecioneve gjenitale ose orale, apo mukozat ose plagët...

Si ta largoni aromën e keqe të këmbëve

Për ta eliminuar aromën e keqe nga këpucët dhe këmbët, fillimisht duhet ta luftoni shkaktarin. Disa këpucë absorbojnë më shumë djersë dhe kanë aromë më...

Tri super ushqimet kundër kancerit dhe diabetit: Përzieni bashkë për ta krijuar ilaçin më...

Ushqimet të cilat i përkasin kategorisë së super ushqimeve janë ato të cilat i tejkalojnë mundësitë e ushqimeve tjera. Tri super ushqime të cilat janë...

Kura 30 ditore me piper të zi dhe qumësht për tiroiden

Çrregullimet e gjëndrës së tiroides lidhen me mos balancimin e duhur të proceseve të metabolizmit në organizmin tonë. Këto probleme ndikojnë ose në strukturën...

Tri besimet e mëdha rreth shëndetit që nuk janë të vërteta

Qysh prej shumë viteve, plot shprehi e njohuri kanë mbetur në kokën tonë. Megjithatë, pyetja është se a na kanë mësuar gabim disa gjëra përgjatë...

Problemet shëndetësore që mund të vijnë nga konsumi i pijeve energjike

Problemi është se nuk e dimë çfarë pimë, sepse çdo pije energjike me ose pa gaz, në të vërtetë është në përzierje substancash të...

Recent Posts