Shëndetësi

Home Shëndetësi

Simptomat e kancerit të prostatës: Flokët mund t’ju zbulojnë këtë shenjë kryesore paralajmëruese

Problemet me prostatën shfaqen në moshën e vonshme dhe me to ballafaqohet një numër i madh meshkujsh. Kanceri i prostatës është një ndër format më...

Vitaminat e grupit B dhe migrena

Preparatet shtesë të vitaminave, B6, B12 dhe acidit folik mund ta zvogëlojnë shpeshtësinë dhe intensitetin e migrenës, ka zbuluar një studim i ri. Gjatë studimit,...

Ushtrimet fizike në mot të ftohët ju ndihmojnë të digjni më shumë dhjam

Ju mund të hidhëroheni nga fakti se stinës së verës po i vjen fundi, por rënia e temperaturave faktikisht mund t’ju ndihmojë të digjni...

Histeria

Asnjë mashkull nuk është injorant (që ka njohuri sadopak) për simptomat e rënda që ekzistojnë, ngritja, shtyrja, perversiteti dhe trazirat e fundbarkut, janë dhimbje...

Kanceri shkaku kryesor i vdekjeve në shekullin 21!

Kanceri do të vrasë afro 10 milionë njerëz këtë vit, thonë ekspertët, duke paralajmëruar se barra globale e sëmundjes po rritet, përkundër parandalimit më...

Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të...

Pyetja se a duhet të hamë mishin e kuq dhe se a është i mirë për shëndetin tonë apo jo, ka qenë një pikëpyetje...

Konsumimi i mishit të kuq dhe produkteve të qumështit mund të ndihmojnë që të...

Pyetja se a duhet të hamë mishin e kuq dhe se a është i mirë për shëndetin tonë apo jo, ka qenë një pikëpyetje...

Dobitë shëndetësore të farave të susamit

Një nga farat e para që njerëzit i kanë përdorur për prodhimin e vajit janë farat e susamit. Përveç se në kuzhinë, qysh nga...

Sëmundja e Parkinsonit. Simptomat dhe kauzat e kësaj sëmundje

Sëmundja e Parkinsonit është çrregullim i sistemit nervor që ndikon në lëvizje trupore. Simptomat fillojnë gradualisht, nganjëherë shfaqen me disa dridhje të trupit, që ju...

Dhimbja e befasishme në ije

Disa dhimbje të cilat i konsiderojmë të padëmshme, shpesh mund të jenë shenjë e ndonjë sëmundjeje serioze. Dhimbja e befasishme në ije nganjëherë përcillet...

Recent Posts