Shëndetësi

Home Shëndetësi

Konsumimi i alkoolit mund t’i shkaktojë tri lloje të kancerit

Konsumimi i alkoolit shpeshherë din të jetë pjesa kryesore e çdo sezoni festiv për shumicën e njerëzve. Por, kur jemi te konsumimi i alkoolit, duhet...

Këta shtatë artikuj assesi nuk duhet t’i ngrohni!

Shumë shpesh ndodh që të na ngelet pak ushqim nga dreka apo darka e mbrëmshme, mirëpo nëse prindërit tanë na kanë mësuar gjithmonë që...

Fëmijëve që e përdorin shumë telefonin u zvogëlohet inteligjenca, kujtesa dhe struktura e trurit

Fëmijët që i përdorin pajisjet elektronike për shtatë orë ose më shumë gjatë ditës janë duke shfaqur shenja që lëvorja e trurit është duke...

Këto ushqime nuk bën të ruhen në frigorifer me ngrirje të thellë, më mirë...

Shija bëhet e tmerrshme, disa artikuj nga temperaturat e ulëta kalben! Ushqimi i fërguar apo i pjekur pas ngrirjes më nuk do të jetë as...

Mbi pesha shkaktar i 12 llojeve të kancerit

Në një studim të fundit është gjetur se mbi pesha shkakton 12 lloje të kancerit. 12 lloje të kancerit ndodhin për shkak mënyrës së jetesës...

Kafja mund ta zhbëjë dëmin që alkooli ia ka shkaktuar mëlçisë

Konsumimi i sasive më të mëdha të kafeve mund të ndihmojë në reduktimin e një dëmi që i shkaktohet mëlçisë si pasojë e konsumimit...

Efekti i pastrimit në mëngjes dhe atij në mbrëmje!

Pastrimi në mbrëmje me atë të mëngjesit, kanë dallime të mëdha! Ekspertët kanë zbuluar ndikimin e këtyre dy kohëve në flokë, dallimi mes tyre dhe...

Recent Posts