Shëndetësi

Home Shëndetësi

Pesë substancat të cilat krijojnë më së shumti varësi

Të rendurit drogat në bazë të asaj se sa shumë varësi krijojnë është detyrë e vështirë sepse të gjithë njerëzit reagojnë ndryshe ndaj substancave....

Simptomat e zakonshme të tipit 1 dhe 2 të diabetit, të cilat nuk duhet...

Sipas një raporti të ri nga CDC, më shumë se 100 milionë amerikanë kanë diabet. Dhe një shifër alarmuese tyre, diku rreth 8 milionë,...

Pse është e dëmshme për shëndetin nëse ankoheni çdo ditë

Hiqni dorë nga ankesat. E vërteta është se askush nuk dëshiron t’ju dëgjojë duke u ankuar dhe, përveç kësaj, ankimi është i dëmshëm për...

Thoni lamtumirë përgjithmonë: Ushtrimet e krijuara nga ekspertët të cilat zgjidhin problemin e venave...

Shkaktarët për shfaqjen e venave të zgjeruara janë aktiviteti i pamjaftueshëm fizik, qëndrimi i tepërt në këmbë apo shumë kohë të kaluar në pozitën...

Këto gjashtë sëmundje janë aq të ngjashme dhe mund të përcaktohen vetëm nga profesionisti

Shpesh përpiqemi të bëhemi mjekë të vetvetes dhe ndonjëherë na ndodh të ngatërrojmë një sëmundje me një tjetër Në fakt, 20% të sëmundjeve serioze diagnostikohen...

Shkencëtarët e kanë krijuar testin e gjakut që ju tregon a do të vdisni...

Shkencëtarët e kanë krijuar një test të gjakut i cili mund t’i parashikojë shanset se a do të vdisni gjatë 10 viteve të ardhshme. Shkencëtarët...

Ilaçi natyral 800-vjeçar që i trajton shumë sëmundje të zemrës

Për të gjithë ata që duan t’i trajtojnë apo parandalojnë sëmundjet e zemrës, ekspertët e mjekësisë alternative e rekomandojnë një ilaç natyral i cili...

Çfarë nuk bën të hani assesi pas orës 19:00

Ekspertët thonë që nuk duhet të hani pas orës 19:00 dhe shpjegojnë përse darka e vonshme mund të jetë e rrezikshme për shëndetin Megjithatë, nëse...

Sa shumë aktivitet fizik ju duhet në ditë për t’u mbrojtur nga vdekja e...

A mendoni se mund të bëni 30 minuta ushtrime fizike në ditë, pesë herë në javë? Nëse po, atëherë do të jeni më pak...

A mund stina e vitit në të cilën është lindur fëmija të parashikojë problemet...

E dimë që muajt në të cilët lindim kanë rol të caktuar në jetë. Mirëpo, a mund të parashikojnë prirjen ndaj alergjive dhe të...

Recent Posts