Teknologji

Home Teknologji

DOKU.TECH shpalos edhe gjashtë folës ndërkombëtar për edicionin e pestë!

Në listën e folësve motivues të DOKU.TECH, do të bashkëngjiten edhe DJ, gazetarë, programues dhe persona me ndikim në marketing dixhital nga e gjithë...

Super-specifikat e Galaxy Note 9 kanë rrjedhur online

Samsung Galaxy Note 9, që thuhet se është “mbret i kurorës” i telefonave të mençur në 2018, është pare online me disa specifika të...

Samsung i paguan rivalit Apple 539 milionë dollarë dëmshpërblim!

Rigjykimi i patentës Apple vs Samsung përfundoi javën e kaluar me të dyja palët që presin vendimin e jurisë që tashmë është shpallur. Është vendosur...

Aplikacioni i Facebook merr të dhënat private të 3 milionë përdoruesve

Vetëm kur mendoni se gjërat nuk mund të keqësohen për Facebook, është kuptuar se një tjetër aplikacion mashtrues ka zbuluar detajet “intime” të tre...

Recent Posts