Home Ekonomi Gjysmë milioni euro dëme nga shiu e nga breshëri

Gjysmë milioni euro dëme nga shiu e nga breshëri

620
0
SHARE

Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga shiu dhe breshëri i fillimvitit, majit, qershorit dhe korrikut të këtij viti, në komunën e Mitrovicës, në Vushtrri dhe në Drenas kanë dalë me raporte të vlerësimit, sipas së cilave dëmet kanë arritur në rreth 500 mijë euro. Nga përmbytjet dhe nga breshëri kanë pësuar kulturat bujqësore, pemët, serrat, rrugët e urat, ndërsa ka pasur edhe rrëshqitje të dheut. Komuna e Skenderajt ende pa raport.

Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga reshjet e shiut (përmbytjet) dhe nga breshëri i këtij viti kanë përfunduar punën katër muaj pas reshjeve të shiut dhe të breshrit.

Komisionet komunale për vlerësimin e dëmeve nga shiu dhe breshëri i fillimvitit, majit, qershorit dhe korrikut të këtij viti, në komunën e Mitrovicës, në Vushtrri dhe në Drenas kanë dalë me raporte të vlerësimit, sipas së cilave dëmet kanë arritur në rreth 500 mijë euro.

Nga përmbytjet dhe nga breshëri kanë pësuar kulturat bujqësore, pemët, serrat, rrugët e urat, ndërsa ka pasur edhe rrëshqitje të dheut. Vetëm Komuna e Skenderajt ende nuk e ka përfunduar raportin, ndonëse vlerësohet se edhe në këtë komunë dëmet kanë qenë shumë të mëdha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here