Home LAJME Malisheva me PDK-në. Orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi...

Malisheva me PDK-në. Orientohen kah zhvillimi e integrimi, e jo kah stagnimi e izolimi.

211
0
SHARE

Qytetarët e Malishevës janë më të vendosur se kurrë. Me votë do t’i izolojnë izoluesit dhe mashtruesit. Me votë do ta ngrisin zhvillimin e tyre dhe shtetit.

Zhvillim garanton vetëm Kryeministri Kadri Veseli. Të tjerët janë politikanë të cilët karrierën e tyre e kanë të ndërtuar me propaganda, manipulime e gënjeshtra.

Vazhdojmë… me korrektësi dhe përkushtim!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministerKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

Hapsirë e sponsorizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here