Home LAJME Ministri i Shëndetësisë z. Uran Ismaili ka takuar profesionistët shëndetësorë të Qytetit...

Ministri i Shëndetësisë z. Uran Ismaili ka takuar profesionistët shëndetësorë të Qytetit të Gjilanit, çmohet lart kontributi i tij në përmirësimin e sektorit të shëndetësisë.

262
0
SHARE

Pjesëmarrësit e shumtë në këtë takim janë dëshmi e sigurt se puna e mirë e Ministrit Uran Ismaili është përqafuar nga të gjithë qytetarët pa dallim.

Shëndetësia për herë të parë ka marrë vëmendjen e duhur në kohën e Ministrit Uran Ismaili. Ndalja e abuzimeve të llojeve të ndryshme, ngritja e efikasitetit në punë si dhe rregullimi i infrastrukturës paraqesin disa nga dëshmitë e pa kontestueshme në zhvillimet pozitive brenda këtij sektori shumë të rëndësishëm për shtetin dhe shoqërinë.

Mantilbardhët duhet dhe do të trajtohen gjithëherë dinjitetshëm.Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministriKadriVeseli1✅

#UranIsmaili10✅
#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

Hapsirë e sponsorizuar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here