Food Matters

Kush janë Ilir Selmani dhe Besnik Kelmendi të cilët u angazhuan...

Gjilan – Janë dy kosovarë që jetojnë njëri në Francë e tjetri në Gjermani, e që nuk janë përmendur fare rreth angazhimit të tyre...

Travel Guides

Healthy Life

Evoluimi i Sigurisë Kibernetike – Një prej profesioneve më të kërkuara...

Rritja e shkallës së dixhitalizimit në organizata dhe biznese, sidomos në banka komerciale, ka rritur njëkohësisht edhe shkallën e ekspozimit ndaj sulmeve kibernetike. Si pasojë,...

Bie fitimi i bankave shqiptare

Fitimi neto i bankave në Shqipëri u ul në 99 milionë euro apo 12.6 miliardë lekë në fund të korrikut, nga 14 miliardë lekë...
- Advertisment -

Most Popular

Culture

Sport News

Kush pi pak ujë, rrezikohet nga diabeti!

Studiues francezë në fushën e mjekësisë kanë shpjeguar se ata që pinë pak ujë, kanë 28 për qind rrezik më të madh nga zhvillimi...

Sot nisë ndërtimi i doganës në vendkalimin kufitar Stançiq – Bellanoc

Sot do te vendoset gurëthemeli i pikës kufitare Bellanoc-Stançiç, eshtë kjo pikë që lidh Republikën e Maqedonisë me Republikën e Kosovës. Ky është një projekt...

QKUK ofron mamografi falas për gratë gjatë muajit tetor

Me rastin e shënimit të  muajit tetor, si muaj i vetëdijesimit të luftës kundër kancerit të gjirit, Klinika e Radiologjisë e Qendrës Klinike Universitare...

Pacolli: Kosova afër anëtarësimit në INTERPOL

Si rezultat i angazhimit të fuqishëm diplomatik, Republika e Kosovës asnjëherë nuk ka qenë më afër dhe nuk ka gëzuar mbështetje më të gjerë...

Ekrani i Galaxy S10 mund të vijë me një ekran ndryshe

Samsung Galaxy S10 i ri do të dalë në fillim të vitit të ardhshëm dhe është tashmë i promovuar nga Samsung si telefon që...

Fitness