Home LAJME A ndikon fushata elektorale te qytetarët e pavendosur

A ndikon fushata elektorale te qytetarët e pavendosur

290
0
SHARE

Sipas raportit të organizatës Demokracia në Zhvillim, qytetarëve të Republikës së Kosovës, fushata e partive politike në prag të zgjedhjeve nuk u ndihmon të zgjedhin se ku do ta vendosin votën

Qytetarëve të Republikës së Kosovës, fushata e partive politike në prag të zgjedhjeve nuk u ndihmon të zgjedhin se ku do ta vendosin votën. Kështu thuhet në raportin e organizatës Demokracia në Zhvilim.

E sipas njohësve të çështjeve politike, vetëm gjuha retorike që përdorët në fushata u ndihmon qytetarëve të pavendosur.

Fushata zgjedhore e partive politike, Mustafa Ahmetit, nuk i ndihmon në vendimin se ku do ta vendos ai votën e tij, në zgjedhjet e 6 tetorit

Ai tha se nuk ka shumë ndikim ngase paraprakisht ka përcjellë programet e partive

“Te unë nuk ka ndikim shumë, për arsye se lexoj dhe përcjell programet e partive politike dhe atë që e preferoj dhe që është më i volitshëm për të gjithë, e votoj”, tha qytetari Mustafa Ahmeti për RTV Dukagjini.

E sipas qytetarit Ismet Haziri, ata ndikohen nga shumë faktorë të tjerë e jo nga fushata.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here