Home LAJME Aktakuza të ngritura për vjedhje, narkotikë dhe kontrabandim të mallrave

Aktakuza të ngritura për vjedhje, narkotikë dhe kontrabandim të mallrave

355
0
SHARE

Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër tetë (8) personave, për këto vepra penale: Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”, Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Posedim i pa autorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Ndotja e ujit të pijshëm”, 
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”, 
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”.

Departamenti i Përgjithshme, ka ndaluar një (1) person të dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh me dyshimin se ka kryer veprën penale ‘’Mashtrim’’ dhe veprën penale ‘’Deklarim i Rremë’’.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masa tjera):
Departamenti për Krime të Rënda, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi, për veprën penale ‘Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge’’

Aktakuzat:
Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër tetë (8) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Posedim i pa autorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Ndotja e ujit të pijshëm”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here