Home LAJME Ambasadorët e Quintit hapin “Javën kundër korrupsionit”

Ambasadorët e Quintit hapin “Javën kundër korrupsionit”

434
0
SHARE

Koalicioni i OJQ-ve “Java Kundër Korrupsionit 2018”, sot do të bëjë hapjen e “Javës Kundër Korrupsionit 2018”. Në hapje do të mbajnë fjalë rasti ambasadorët e Quintit dhe përfaqësuesi i Koalicionit të OJQ-ve.

Pas hapjes së “Javës Kundër Korrupsionit 2018” nga ambasadorët e Quintit, do të organizohet tryeza e diskutimit me temën “Parandalimi dhe luftimi i konfliktit të interesit në pushtetin gjyqësor”.

Gjatë kësaj dite, do të ketë edhe aktivitete të tjera, të cilat organizohen në kuadër të Javës kundër korrupsionit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here