Home LAJME Kastrati: Edhe gratë t’a gëzojnë të drejtën e trashëgimisë si burrat

Kastrati: Edhe gratë t’a gëzojnë të drejtën e trashëgimisë si burrat

462
0
SHARE

Kryetar i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, ka takuar banorët e fshatrave: Hodonoc, Roganë, Muqiverc, Kopërnicë dhe Berivojcë, me të cilët kanë diskutuar për procesin e rindërtimit të kadastrit, në këto zona.

“Bashkë me përfaqësuesit e Agjencisë Kadastrale të Kosovës, ua sqaruam atyre rëndësinë e këtij projekti dhe jam shumë i lumtur që për këtë projekt është përzgjedhur edhe Kamenica”, ka thënë kryetari Kastrati.

Gjatë diskutimit për trashëgiminë e pronave, thuhet se kreu i kësaj komune, ka apeluar që gratë të mos diskriminohen dhe t’a gëzojnë të drejtën e trashëgimisë, njësoj sikurse burrat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here